Na, szóval utolsó utáni percben jöttem rá, mi ez a játék, és erre a fordulóra be is szálltam. Majd máskor is játszom, ígérem, mert imádok játszani, mindent ami étel. Ma, ebben az órában parafrazeáló hangulatom van, úgy veszem észre. Kacc, kacc!
Csehov saláta
Hozzávalók:
- 3-4 főtt krumpli
- 2-3 savanykás alma
- 2-3 savanyú uborka
- Pácolt hering vagy más tengeri hal, ízlés szerinti mennyiésgben (én sok hallal szeretem)
- Öntet: egyszerű “light” majonéz (kb. ugyanannyi joghurt, mint amennyi olaj, kevés sóval, borssal fűszerezve)
Elkészítés:
A krumplit és az almát kockára vágod, a pácolt halat lecsorgatod, csíkokra vágod, az uborkát is csíkokra. Egy salátás tálban összekevered az öntettel, és hútöben hagyod összeállni az ízeket.
PS. Sajnálom, hogy nincs fotó.
PS2: a receptet Ritától tanultam
PS3: a játékról a Terülj, terülj asztalkám!-ról szereztem tudomást.
Szia, szia!De jó, hogy TE is bekapcsolodtál ebbe a játékba is!Jól hangzik a saláta recepted!
fincsi lehet, de miért “csehov”?
van egy zenei labdád:)
állítólag Csehov imádta…
kösz a labdát!
[…] adom is tovább nellinek, betondnak, kis n-nek, edónak, zűrhajósnak, orsinak, jojen-nek, rékunak, péternek, […]