Hal – sok hagymával, sajttal

Nagyvonalakban ezt a receptet követtem, de nem volt 1 kg halam, az sem volt filé (azért fontos, mert elég nehéz kitúrkálni a szálkát a drága finom szószból), és sokkal több hagymát használtam. A kapor is szárított volt. Vizet nem kellett volna tennem alája, túl sok levet eresztett. De az ízkombináció remek!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: