Tavaszi saláta

Nagyon hosszú hete készülök írni, de valahogy nem volt sem időm, sem energiám, és valahogy nem is lesz könnyű… Mert drasztikus lépésre kellene szánjam magam: vagy kijelentem, hogy ez egy gasztróblog, semmi több, vagy meghatározatlan ideig pihentetem… Amíg ismét kedvem nem támad színházról, filmről, olvasmányról, zenéről írni. Senki sem emlékezik, ugye, hogy ez a blog anno ilyennek indult. Naná, mert most egy nagy saláta. Zagyvaság.

Nem elhamarkodott döntés. Már régebb is fontolgattam, hogy valamit kellene kezdeni ezzel az oldallal. Nemrég, a Reflexen, pontosabban a fiatal kritikusoknak szervezett szemináriumon szóba kerültek a blogok. Ismét világossá vált számomra, hogy amit én csinálok, nem színházi blog. De még az sem biztos, hogy blogot írok. Az “igazi” blogok akkora port kavarnak nyugatabbra, hogy a svéd kormány pl. akár törvnymódosítást is kezdeményez hatásukra… No, hol állunk mi ettől? S hol állok én ettől?

Szal most kicsi szünet. Aztán meglátjuk…

4 hozzászólás

 1. Hát sajnálom, h az “igazi” blogokat csak nyugatabbra írják.
  Engem ez hidegen hagy és azt sem bánom, hogyha semmi törvény nem szabályozza a dolgot…

  Még szerencs, h nem tudom, milyen egy “igazi” blog.

  Válasz

 2. Jaj, na!
  Ne értsél félre. Csak önkritikát próbáltam gyakorolni. Valamikor azért kezdtem blogot írni, mert kellett egy hely, ahol kötetlenebbül lehet írni bármiről, ami élmény számomra. Most összevissza írok mindenről… S nem tetszik már a saját blogom. Mégis állandóan úgy érzem, hogy írnom kell. S tod, kozben kíttő másikat is írok… Ugyhogy valamit kell kezdeni ezzel is. Pl. át kell keresztelni gasztroblognak.
  Amúgy semmilyen törvény nem szabályozza a blogolást, tudtommal sehol. Csak lenyűgöző számomra, hogy valahol egy ” blogstorm” hatására nem szavaznak meg egy törvényt. Szeretnék én is ilyen blogot írni, ha már írok…

  Válasz

 3. Hat ha torvenymodositas nem is szuletett a blogod nyoman, en pl a nalad olvasottak miatt nem fogok a NIKO sofforsulinal befizetni … szoval hatasa megiscsak van annak amit irsz 🙂 De ezt csak egyszeru visszajelzesnek szantam , nem gyozkodni akarlak

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s