ilyen is van…

Aki ismeri mindkét társulatot, megérti miért nevezhető csodával határos döntésnek: pénteken várva-várt bemutató Kolozsváron, 99%, hogy kacagtató, mégsem nézem meg. Miért? Mert a nagyváradiak egyik legnépszerűbb előadását lesz alkalmam megnézni “loco”. Állítólag telt házzal játsszák otthon (igaz, kvári divatot követve kb. 40 ember fér be egyszerre a nézőtérre) , Gyergyóban meg ugye nem volt lehetőségem maradni. Hát ezért döntöttem így, pedig nem hiszek az egy év alatt végbemenő csodákban. Tavaly három váradi produciót láttam, mindegyik nagyon elszomorított. Na, de mindig kell adni még egy esélyt, és különben is milyen kritikus az, aki előítéletekkel ül be a nézőtérre?! 😉

Vasárnap majd jöhet Shakespeare vígjátéka, bár második előadás… Nem-színháziak is tudják: általában a leggyengébb. S lehet vannak még, akik emlékeznek Keresztesék legutóbbi Shakespeare-bemutatójára, a Téli regére, ami összesen két és fél előadást ért meg. Dehh! Újabb előítélet! Lám csak, lám csak, nem diszkriminálok. Minden társulattal szemben egyformán szkeptikus vagyok.

Reklámok

4 hozzászólás

  1. Persze, gyere, gyertek! Éppen szervezünk egy kötetlen bloggertalálkozót, előadás után a színház büféjében, vay ha szép idő van, valahol kint. Szívesen látunk ebédre is!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s