Ariadné(GPS)-díjat nyertem

Lejárt a verseny, és minden megérzésem csalt: semmilyen katgóriában nem értünk el legalább egy harmadik helyezést (Babszem miatt a többes szám). A díjakról Tihi, a szervező számol be részltesen. Örülök, hogy látok néhány kedves kollégát a listán, akik valóban megérdemelték az elsimerést, de a végeredmények alapján úgy tűnik, sokan csupán a jó PR-kampánynak köszönhetően nyerhettek. Várható volt, de na… ez van. Mindenkinek gratulálok!

A hivatalos verseny mellett van más megmérettetés is, a blogszerző kollégák szubjektív vélemányezése, egyéni listái… A legelőkelőbb helyezést Balettka ítélete alapján érdemeltem, de Nelli, Emøke és Kaméleon is említik a firkákat a “futottak még” kategóriában. Most én is ideírom a kedvenceimet, mert Emøke elég rég felkért erre, csak ugye múlt héten alíg olvastam blogokat (volt és van rendes időkrízis), hét végén Csíkországban utaztunk és buliztunk s ilyenek.

Sorolhatnám csupán azokat, akikre szavaztam, de inklább azokat is “díjazom”, akiket nem is jelöltek (mert nem kváriak vagy mert?).

1. A legjobb blog – sztem nincs ilyen, de Nándika érdemelte volna meg a díjat.

2. A legjobb informáló blog – bár nem rájuk szavaztam, a Bládi Méri, mert tényleg jó, hogy lehet olvasni egy-egy korcsomáról, mielőtt más városba látogatsz…

3. A legjobb közös blog – a Cohors volt a legjobb, de most a Mozi-idézeteset szeretem, a románoknál pedig szavazta a Phoenixre, mert igazán jónak tartom.

4. A legjobb külalakú blog – kaméleon, mert láccik, mennyit buherálta a sablont.

5. A legjobb médiablog – nem osztom ki. Nincs ilyen.

6. A legjobb elemző blog – lehet, hogy ilyen van, de én még nem olvastam

7. A legjobb személyes blog – mindegyik személyes, ez és a legjobb blog talán egybemosódik. Mindenképpen díjaznám azokat, akiket rendszeresen olvasok, mert ismerem vagy mert nem ismerem, de jól írnak: Nelli, Garat, Tempetőfi, Mókusbirodalom, Nandyol, Nándika, újabban többen is, de lássuk, kiállják-e az idő próbáját + így is hosszú lett a lista.

8. A legjobb ladies blog – a jelöltek közül sztem EditÉva a legnőiesebb, de ha több fért volna bele, Nandyol és Répa feltétlenül díjat érdemelt volna.

9. A legjobb IT blog – nem olvasom a kategóriát.

10. A legjobb fotó/videó blog – nagyon szeretem Gertrúd és Sütő Zsolt fotóit, de szerintem egyik sem kimondottan fotóblog. Azt hiszem inkább csak egy-egy oldal, ahová rendszeresen felkerülnek a fotóik…

11. A legjobb szórakoztató blog – hát ez is relatív, mert néha egy-egy “rendes” blogon jelennek meg nagyon jó humorú bejegyzések (pl. Nellinél, Nándikánál, de legutóbb Szadi Márki egyik bejegyzésén vihogtam napokig).

12. A legrosszabb blog – ilyet sem olvasok, de élvezem, hogy Nándika megnyerte. Kár, hogy nem jött össze neki a legjobbnak és a legrosszabbnak lenni ezen a versenyen, így kiderült volna, hogy a díjak igazán semmit nem jelentenek, max. személyes szimpátiákat és antipátiákat tükröznek.

13. Dr. Czirják Árpád blogjáta én is kíváncsi lennék!!!

Nem volt ilyen kategória, de grafomán-díjat is adnék: Tihinek, aki írtó hosszan bír írni (ezért nem szoktam elolvasni) és Julcsának, aki naponta több bejegyzéssel jelentkezik, és online naplójában lehet követni, hogy hogy van, mi foglalkoztatja, mit tesz-vesz a világban.

A veterán-kategóriát is kitaláltam: az ego-trippek (valamilyen szinten még tárolja a google), Csomh régi blogja (griffo.freeblog.hu, teljesen eltűnt a prériről) és Ger halódó bolgján említett előzmény állna szoros versenyben…

Nem is tudom, ki legyen, aki megaszondja legközelebb, de lehetne pl. Nándika, Usual Visual és valaki, aki nem ír blogot (tudtommal), de sokat olvas: SipGéz.

PS: Nándika már nyilatkozott. Akkor legyen Garat.

Reklámok

5 hozzászólás

  1. Én is köszi a besorolást 😀
    Tegnapra meg köszi a meghívást, csak egy másik program fedte a csórékolbászozást. De egy másik alkalommal bepótolhatnánk! (nem tudom, hogy még emlékszel-e, de lógok a Feminina-díjaddal :D)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s