buszos bejegyzés

A napokban a Móskusbirodalomban kiderült, hogy minden hazai bloggernek van buszos bejegyzse, legalábbis Nándika szerint. Nekem nem volt még, de most lesz, mert eszembe jutott egy nagyon kedves ismerősöm villamos-kalandja. Ez megér egy bejegyzést.

Helyszín: Budapest. Nyár, betonrengeteg, fullasztó meleg, mindig zsúfolt 6-os villamos. Barátnő kapaszkodik, ahogy tud a 2 m magas fogódzóba. Tudni kell róla, hogy elvből nem borotválkozik. Sehol. Mellette, pontosabban alatta, ülve, kéjsóvár tekintetű, jól öltözött pasi nézi. Kínos helyzet, nincs hová menekülni a tekintete elől. Végre leszállás következik. Pasi felszökik, barátnő kezébe nyom egy névjegyet. Ódzkodás, hagyjon már stb. Mégis barátnőnél marad a kártya. Mielőtt eldobná, megnézi. Nem névjegy. Rózsa van rajta és holmi hálálkodó szöveg, miszerint a férfinem köszöni, hogy megőrizte természetes adottságait… Vagy valami ilyesmi. Barátnő azóta is őrzi a kártyát. Remélem, mert most szeretném tudni a pontos szöveget.

5 hozzászólás

  1. Ha a férfinemről van szó, egybe kell írni. Így még azt értheti valaki, hogy a pali nem örül a megőrzött természetességnek. A női nemet tényleg különírják, de ott a női képzett szó.

    Válasz

  2. Á, így már világos! Tökjó. 🙂 (RSS-ben még az előző, a különírt jött át, és elsőre nem volt egészen egyértelmű.)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s