elkezdődött

a munkakereső kálváriája. szerdán megyek állásinterjúra. kicsit sajnálom magam. lehet, hogy nem találom meg egyből az álmaim munkahelyét. valószínű, hogy vége a gyöngyéletnek, a fél napos hiányázásoknak, a munkaidőben végzett “maszek” tevékenységeknek. nem hiszem, hogy lesz időm a hamletre, a kritikaírásra, plusz a többire is, ami kötelező (doktori, tanítás). mi lesz velem?

7 hozzászólás

 1. Welcome to the jungle… Jönnek az éjszakázások. Fáradt leszel, csomó mindent hanyagolnod kell. Vagy épp eza változatosság teszi széppé az életet. Ha unod az egyiket, feltöltődsz a másikkal. És kénytelen-kelletlen megtanulja az ember beosztani az idejét. Hát így. Nem megijedni! Ha az első nem jön be, majd a második. Vagy a harmadik. Nem elkeseredni!!!!!

  Válasz

 2. köszönöm.
  az éjszakázásért nem rajongok, mostanában amúgy is szigorúan tilos este 11 után dolgozni otthon. hajaj. de persze erős vagyok, s kitartó, s minden rendben lesz.

  Válasz

 3. Éddig sem unatkoztam. Meggyőződésem, hogy csak a buta emberek szoktak unatkozni.
  A ritmikus káosz nagyon tetszik. 🙂 Remélem sikerül megvalósítanom.

  Válasz

 4. Boldog névnapot, Réka!
  Az interjút egy fejvadász cég hajtotta végre rajtam. 20 perc, 50 kérdés (vagy több). Írnak majd egy jellemzést rólam, meg a többi jeletkezőről is, az eljut a cég igazgatójához, aki eldönti, hogy kivel szeretne személyesen is találkozni. Mivel nem tudom, mit veszítek/nyerek, egyelőre közömbös számomra az eredmény. Minden esete nem tudtam, hogy ilyen sok vicceset kérdeznek egy állásinterjún…

  Válasz

 5. És tisztelet az értelmes és érdeklődő kivételnek, de mindig ugyanazokat kérdezik, úgyhogy jól készülj fel valami általános nice blablával, ha megkapod a hogyan képzeled el az életed 5 év múlva kérdést. A hr-esek olyan kreatívak, hogy errefelé Pintér Zsolt könyvének nagyjából 2 oldalát kérdezik, te meg mondod az abban leírt semmitmondó sablonválaszokat. Hát így. Ha megtudod, milyen is vagy, akkor lécci, majd posztold. Csak a miheztartás végett 🙂

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s